De plus van Computerplus

Computerplus wil meer dan een bedrijf zijn. We willen een vriendelijke en persoonlijke hulp bieden aan KMO's en particulieren, jong en oud, leek of gevorderd. We vinden een gemeende glimlach belangrijker dan een commerciële glimlach en begeleiden u graag verder in uw persoonlijk computerverhaal.


Als onderneming verbinden wij ons er toe om geen extra onnodige kosten aan te rekenen. Als we iets verkopen, zijn we rotsvast overtuigd dat het de klant een meerwaarde kan bieden. Na onze verkoop geven wij ook blijvend advies en indien u problemen ondervindt, mag u rekenen op onze snelle service.

Een kleine onderneming als Computerplus zal nooit kunnen concurreren met de prijzen van de grootwarenhuizen alsook andere grote mediaketens, maar we trachten alle onderdelen aan een zo scherp mogelijke prijs bij de klant te krijgen. Computerplus wil meer zijn dan een leverancier. Het wil vooral zo goed mogelijk zijn computergebruikers met raad en daad bijstaan. En dit elke dag, 6 dagen op 7. Als dat geen 'plus' waard is!

 

 

 

Computerplus CommV - Koffiestraat 24A - 8490 Jabbeke

BTW BE 0697.959.045 | ING IBAN BE27 3631 7676 6473